0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
24 parčeta
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
24 parčeta
1 roze kore
4 C pudinga od vanile
200 g mlečne čokolade
100 g šećera
250 g margarina
100 g C zamene za mleko u prahu
4 kisele pavlake
1 l mleka
500 g C krem šlag beli
Žuti fil:
Skuvati puding u zaslađenom mleku, dodati 100 g bele izlomljene čokolade i mešati dok se ne rastopi.
Zatim skloniti sa šporeta, staviti C zamenu za mleko u prahu i prethodno umućen margrin.
Promešati sve dok se masa ne sjedini i ostaviti da se ohladi.
Beli fil:
Umutiti C šlag sa 1 šoljicom mleka i dodati 4 kisele pavlake.
Na tacni ređati prvo roze koru, žuti fil, pa beli fil i tako dok ima kore i fila.
Na poslednjoj kori staviti samo beo fil od šlaga i pavlake, pa dekorisati po želji.
Žuti fil:
Skuvati puding u zaslađenom mleku, dodati 100 g bele izlomljene čokolade i mešati dok se ne rastopi.
Zatim skloniti sa šporeta, staviti C zamenu za mleko u prahu i prethodno umućen margrin.
Promešati sve dok se masa ne sjedini i ostaviti da se ohladi.
Beli fil:
Umutiti C šlag sa 1 šoljicom mleka i dodati 4 kisele pavlake.
Na tacni ređati prvo roze koru, žuti fil, pa beli fil i tako dok ima kore i fila.
Na poslednjoj kori staviti samo beo fil od šlaga i pavlake, pa dekorisati po želji.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.