burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30 - 60 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija20

Torta sa keksom i C pudingom

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30 - 60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
20

Sastojci

40 komada četvrtastog keksa

1,5 l mleka

1 kesica C Pudinga sa ukusom karamela

1 kesica C Pudinga Čokolada

1 kesica C Pudinga sa ukusom vanilina

9 punih kašika šećera

200 g (ili 3 kesice) C Šlag krema belog sa ukusom slatke pavlake

400 (450) ml mleka

Torta sa keksom i C pudingom

Koraci pripreme

Na poslužavnik poređati 10 komada keksa (2x5) po dužini. Tako će, kasnije, dužina jednog parčeta odgovarati dužini keksa.

Skuvati, najpre, C Puding Čokolada u 500 ml mleka, uz dodatak 3 kašike šećera, po uputstvu sa kesice.

Vreo puding pažljivo preliti preko naređanog keksa. Preko toga staviti drugi red keksa.

Skuvati i C Puding sa ukusom karamela na isti način kao i prethodni, pa dok je vreo preliti i razmazati preko keksa.

Poređati preko pudinga i treći red keksa, a potom skuvati i treći puding, C Puding sa ukusom vanilina.

Vrelog ga prelijte preko keksa i preko poređajte i poslednjih 10 komada keksa.

Ostavite tortu na sobnoj temperaturi da se malo prohladi.

Umutite C Šlag krem sa ukusom slatke pavlake sa mlekom i premažite njime celu tortu. Odložite je u frižider.

Najbolje je napraviti je dan pre služenja, kako bi keks dovoljno omekšao.

Naši proizvodi

Torta sa keksom i C pudingom

Koraci pripreme

Na poslužavnik poređati 10 komada keksa (2x5) po dužini. Tako će, kasnije, dužina jednog parčeta odgovarati dužini keksa.

Skuvati, najpre, C Puding Čokolada u 500 ml mleka, uz dodatak 3 kašike šećera, po uputstvu sa kesice.

Vreo puding pažljivo preliti preko naređanog keksa. Preko toga staviti drugi red keksa.

Skuvati i C Puding sa ukusom karamela na isti način kao i prethodni, pa dok je vreo preliti i razmazati preko keksa.

Poređati preko pudinga i treći red keksa, a potom skuvati i treći puding, C Puding sa ukusom vanilina.

Vrelog ga prelijte preko keksa i preko poređajte i poslednjih 10 komada keksa.

Ostavite tortu na sobnoj temperaturi da se malo prohladi.

Umutite C Šlag krem sa ukusom slatke pavlake sa mlekom i premažite njime celu tortu. Odložite je u frižider.

Najbolje je napraviti je dan pre služenja, kako bi keks dovoljno omekšao.

Autor

Blog Vegetarijanka u kuhinji

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept