burger c logo

Organizator

Dr. Oetker d.o.o organizuje konkurs pod nazivom "Pošaljite recept (Torte i kolači sa Eskimko sladoledom)". Predmet konkursa je izbor najboljih recepata za torte i kolače sa eskimko sladoledom, koji sadrže barem jedan proizvod iz C Slatka tradicija asortimana.

Opis konkursa

Konkurs traje od 01. juna do 30. juna 2024. godine.

Konkurs se organizuje za sve posetioce sajta www.c-slatkatradicija.rs koji za vreme trajanja konkursa posete sajt, ispune formular za slanje recepta i prihvate prava i obaveze.

Pri popunjavanju formulara recepta učesnici su dužni da budu prijavljeni na svoj nalog i da unesu naziv i opis recepta, sastojke kao i korake pripreme. Uslov za učešće jeste i prihvatanje pravila konkursa, naznačenih u ovim pravilima. Slanje fotografije koja prati recepte je opciono i nije uslovno za učešće.
Organizator ne ograničava broj recepata koji mogu biti poslati od strane jednog učesnika.

Uslovi i ograničenja

Uslov za učešće u konkursu jeste slanje recepata za torte i kolače sa eskimko sladoledom, koji sadrže barem jedan proizvod iz C Slatka tradicija asortimana.

Pošiljalac recepta odgovaran je za autentičnost poslatog recepta i fotografije.

Pravo učešća imaju sva lica, posetioci sajta, sa prebivaliśtem na teritoriji Republike Srbije.

Pravo na učešće u konkursu nemaju lica zaposlena kod organizatora, kao ni njihove porodice, niti lica koja su na bilo koji način uključena u priređivanje konkursa.

Organizator zadržava pravo da ne objavi svaki recept koji ne zadovoljava uslove konkursa navedene u ovim pravilima, kao ni recepte koji sadrže neprimerene tekstove i neprikladne fotografije.

Organizator ne snosi odgovornost ukoliko dođe do prekida konkursa usled uticaja više sile koju nije mogao sprečiti.

Organizator ne preuzima odgovornost za bilo kakvu štetu koja nastane zloupotrebom ovog konkursa, a koja se na taj način od strane učesnika ili trećih lica nanese bilo drugim učesnicima konkursa, bilo trećim licima.

Organizator zadržava pravo javnog objavljivanja tekstova i fotografija recepata pristiglih od strane učesnika konkursa na društvenim mrežama Organizatora.

Učesnici su upoznati sa tim i samim tim što učestvuju u nagradnom konkursu, saglasni su da njihovi recepti i fotografije recepata budu objavljeni na društvenim mrežama Organizatora.

Pobednički recepti i nagrade

Poklon paket - C Slatka tradicija, Poklon paket - C Slatka tradicija

Na kraju konkursa žiri u sastavu Miloš Savić, Jana Babović i Nikola Špička će od svih pristiglih recepata tokom konkursa izabrati 4 pobednička recepta, na osnovu kvaliteta, originalnosti i kreativnosti. Recepti odabrani kao pobednički osvajaju po 1 poklon paket. Svaki poklon paket čini: promotivno pakovanje (sadrži: 1 brendiranu desertnu činiju, 2 C Pudinga sa ukusom jagode, 2 C Pudinga sa ukusom vanile, 2 C Pudinga sa ukusom čokolade), C Kakao prah, C Kokos, C Šlag krem sa ukusom vanile 180 g i C Šlag krem sa ukusom čokolade 180 g.

Pobednički recepti će po završetku konkursa biti objavljeni na sajtu www.c-slatkatradicija.rs na stranici Nagradni konkursi, a najkasnije 7 dana po završetku konkursa. Po odabiru pobedničkih recepata, organizator će kontaktirati dobitnike putem emaila, kako bi se dogovorili oko slanja nagrade.

Isporuka poklon paketa

Organizator će pobednicima dostaviti poklon pakete, najkasnije u toku 15 radnih dana nakon što je stupio u kontakt sa pobednicima.

Organizator ne snosi odgovornost ukoliko ne može da stupi u kontakt sa učesnicima čiji su recepti odabrani kao pobednićki u roku određenom u ovim pravilima.