burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripremedo 30 min

tezina pripremeLako

broj porcija16

Uskršnji čokoladni koač

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
do 30 min

Težina pripreme:
Lako

Broj porcija:
16

Sastojci

Podloga

200 g Keks po želji ( plazma, domaćica..)

Fil

300 g Crna čokolada

100 g Mlečna čokolada

1 kesica C Vanilin šećer

50 g Penaste bombone

150 g Slatka pavlaka

100 g Bela čokolada

Ukrašavanje

100 g Medenjaci

50 g Sarene bombone

Uskršnji čokoladni koač

Čokoladni kolač , koji se ne peče. Vole ga deca , lak za pripremu .

Koraci pripreme

Priprema

Izlonimo keks i složimo na tepsiju obloženu papirom za pečenje.

Fil

Otopimo 300 g crne čokolade sa slatkom pavlakom i vanil šećerom. U smesu dodamo penaste bombone i sve prospemo preko keksa. Otopimo belu čokoladu i prelijemo preko smese sa penastim bombonama.

Ukrašavanje i serviranje

Od gore ukrasimo sa medenjacima i bombonama. Stavimo u frižider na 2h. Kada se kolač stegne, isečemo ga na kocke i spreman je za serviranje.

Naši proizvodi

Uskršnji čokoladni koač

Čokoladni kolač , koji se ne peče. Vole ga deca , lak za pripremu .

Koraci pripreme

Priprema

Izlonimo keks i složimo na tepsiju obloženu papirom za pečenje.

Fil

Otopimo 300 g crne čokolade sa slatkom pavlakom i vanil šećerom. U smesu dodamo penaste bombone i sve prospemo preko keksa. Otopimo belu čokoladu i prelijemo preko smese sa penastim bombonama.

Ukrašavanje i serviranje

Od gore ukrasimo sa medenjacima i bombonama. Stavimo u frižider na 2h. Kada se kolač stegne, isečemo ga na kocke i spreman je za serviranje.

Autor

Miroslava
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Letnje torte i
kolači"

Pošalji recept