burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

Vreme pripreme:
do 30 min

Težina pripreme:
Lako

Broj porcija:
16

Uskršnji čokoladni koač

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
do 30 min

Težina pripreme:
Lako

Broj porcija:
16

Sastojci

Podloga

Keks po želji ( plazma, domaćica..) 200 g

Fil

Crna čokolada 300 g

Mlečna čokolada 100 g

C Vanilin šećer 1 kesica

Penaste bombone 50 g

Slatka pavlaka 150 g

Bela čokolada 100 g

Ukrašavanje

Medenjaci 100 g

Sarene bombone 50 g

Uskršnji čokoladni koač

Čokoladni kolač , koji se ne peče. Vole ga deca , lak za pripremu .

Koraci pripreme

Priprema

Izlonimo keks i složimo na tepsiju obloženu papirom za pečenje.

Fil

Otopimo 300 g crne čokolade sa slatkom pavlakom i vanil šećerom. U smesu dodamo penaste bombone i sve prospemo preko keksa. Otopimo belu čokoladu i prelijemo preko smese sa penastim bombonama.

Ukrašavanje i serviranje

Od gore ukrasimo sa medenjacima i bombonama. Stavimo u frižider na 2h. Kada se kolač stegne, isečemo ga na kocke i spreman je za serviranje.

Naši proizvodi

Uskršnji čokoladni koač

Čokoladni kolač , koji se ne peče. Vole ga deca , lak za pripremu .

Koraci pripreme

Priprema

Izlonimo keks i složimo na tepsiju obloženu papirom za pečenje.

Fil

Otopimo 300 g crne čokolade sa slatkom pavlakom i vanil šećerom. U smesu dodamo penaste bombone i sve prospemo preko keksa. Otopimo belu čokoladu i prelijemo preko smese sa penastim bombonama.

Ukrašavanje i serviranje

Od gore ukrasimo sa medenjacima i bombonama. Stavimo u frižider na 2h. Kada se kolač stegne, isečemo ga na kocke i spreman je za serviranje.

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Torte i kolači sa
Eskimko sladoledom"

Pošalji recept