0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Vreme pripreme:
60+ min
Težina pripreme:
Lako
Broj porcija:
20
Vreme pripreme:
60+ min
Težina pripreme:
Lako
Broj porcija:
20
Piskote 400 g
Mleko 300 g
Mleveni plazma keks 300 g
Negazirani sok od pomarandze 350 g
Margarin 250 g
C Puding sa ukusom vanilina 3 kesica
Mleko 750 g
Secer 6 kašika
Margarin 250 g
Cokoladne bananice 30 komada
Banane 6 komada
C Šlag krem sa ukusom vanile 300 g
Mleko 500 g
Sarene mrvice 1 kesica
Veoma ukusna torta, laka i brza za pripremu.
Piskote natapati u mleko i poredjati prvi sloj.
Keks preliti sa negazoranim sokom od pomarandze, izmesati, dodati umucen margarin sa secerom u prahu, umutiti, i celu kolicinu premazati preko prvog reda piskota.
Cokoladne bananice poredjati preko fila od mlevenog keksa.
Puding skuvati u mleku sa secerom, ohladiti, dodati umucen margarin sa secerom u prahu, i pola fila premazati preko cokoladnih bananica.
Piskote natapati u mleko, i poredjati preko fila.
Preko piskota zatim premazati drugi deo fila od pudinga.
Banane iseci na pola po duzini, i poredjati preko fila.
Slag umutiti sa mlekom, premazati celu tortu, i ukrasiti sarenim mrvicama.
Veoma ukusna torta, laka i brza za pripremu.
Piskote natapati u mleko i poredjati prvi sloj.
Keks preliti sa negazoranim sokom od pomarandze, izmesati, dodati umucen margarin sa secerom u prahu, umutiti, i celu kolicinu premazati preko prvog reda piskota.
Cokoladne bananice poredjati preko fila od mlevenog keksa.
Puding skuvati u mleku sa secerom, ohladiti, dodati umucen margarin sa secerom u prahu, i pola fila premazati preko cokoladnih bananica.
Piskote natapati u mleko, i poredjati preko fila.
Preko piskota zatim premazati drugi deo fila od pudinga.
Banane iseci na pola po duzini, i poredjati preko fila.
Slag umutiti sa mlekom, premazati celu tortu, i ukrasiti sarenim mrvicama.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.