burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme< 30 minuta

tezina pripremeLako se priprema

Posni tiramisu

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
< 30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Sastojci

posan keks

750 g margarina

250 g C šećera u prahu

250 g C pudinga od vanile

200 g C posnog šlaga

1/2 l turske kafe

Posni tiramisu

Koraci pripreme

U dublji pleh se poređa keks, raspoređen da se postupak ponovi u 3 reda i zatim se prelije kafom.

U 750 ml vode provrele ubaci se 200 g razmućenog C pudinga sa šećerom i sa malo vode.

Kada se ohladi doda se umućen margarin, dobro se umuti sa vodom posan C šlag.

Za drugi i treći red keksa, keks se ne preliva već se umače u kafu i ređa.

Puding, smesa, šlag, keks i tako redom.

Držati dugo pre služenja u frižideru.

.

Naši proizvodi

Vidi još proizvoda

Posni tiramisu

Koraci pripreme

U dublji pleh se poređa keks, raspoređen da se postupak ponovi u 3 reda i zatim se prelije kafom.

U 750 ml vode provrele ubaci se 200 g razmućenog C pudinga sa šećerom i sa malo vode.

Kada se ohladi doda se umućen margarin, dobro se umuti sa vodom posan C šlag.

Za drugi i treći red keksa, keks se ne preliva već se umače u kafu i ređa.

Puding, smesa, šlag, keks i tako redom.

Držati dugo pre služenja u frižideru.

.

Autor

Marica

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Torte i kolači sa
Eskimko sladoledom"

Pošalji recept