burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme< 30 minuta

tezina pripremeLako se priprema

Ledene jabuke

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
< 30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Sastojci

1 kg jabuka

600 ml vode

200 g šećera

2 C pudinga od vanile

1/2 kašičice cimeta

2 kutije keksa (400 g)

180 g C šlag krema

C kakao ili čokolada

Ledene jabuke

Koraci pripreme

Jabuke operite, očistite i izrendajte.

U šerpu stavite vodu sa šećerom i izrendane jabuke. Kuvajte ih 5 do 10 minuta da malo omeknu.

Puding rastvoriti sa vodom. Kada jabuke omeknu dodati i puding i malo cimeta pa sve zajedno kuvajte uz konstatno mešanje dok se smesa ne zgusne.

U posudu za pečenje ređajte red keksa, pa red smese sve dok imate smese i završite sa redom keksa.

Ostavite da se dobro ohladi.

Kolač premazite C šlag kremom i pospite C kakaom.

Naši proizvodi

Vidi još proizvoda

Ledene jabuke

Koraci pripreme

Jabuke operite, očistite i izrendajte.

U šerpu stavite vodu sa šećerom i izrendane jabuke. Kuvajte ih 5 do 10 minuta da malo omeknu.

Puding rastvoriti sa vodom. Kada jabuke omeknu dodati i puding i malo cimeta pa sve zajedno kuvajte uz konstatno mešanje dok se smesa ne zgusne.

U posudu za pečenje ređajte red keksa, pa red smese sve dok imate smese i završite sa redom keksa.

Ostavite da se dobro ohladi.

Kolač premazite C šlag kremom i pospite C kakaom.

Autor

Vena

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Torte i kolači sa
Eskimko sladoledom"

Pošalji recept