burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

Vreme pripreme:
> 60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Beli Anđeo torta

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
> 60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Sastojci

1 pakovanje rozen kora (10 kora)

1,2 l mleka

4 C pudinga slatka pavlaka

200 g C šećera u prahu

100 g kristal šećera

1 margarin

120 g C šlaga

500 g C šlag krema sa ukusom vanile

600 ml gazirane vode

Beli Anđeo torta

Koraci pripreme

1l mleka staviti da se kuva. U 200 ml mleka razmutiti 4 C pudinga sa 100 g kristal šećera.

U vruće mleko sipati u mlazu C puding da se kuva. Kad je kuvano skloniti sa šporeta i ostaviti da se ohladi.

Umutiti margarin sa C šećerom u prahu da bude kremasto.

U hladan puding dodavati kašiku po kašiku margarin i muriti krem. Krem treba da bude dobro umućen.

Posebno umutiti 120 g C šlaga sa 100 ml gazirane hladne vode. Umućen šlag dodati puding filu. Izmešati masu da se lepo sjedini.

500 g C šlag krema izmutiti sa 500 ml gazirane vode. Filovati tortu.

Rozen kora, fil od pudinga, preko njega tanak sloj šlag krema.

Ponavljati dok se materijala ne utroši.

Ukrasiti tortu po želji.

Ostaviti da odstoji 6-8 časova u frižideru.

Naši proizvodi

Vidi još proizvoda

Beli Anđeo torta

Koraci pripreme

1l mleka staviti da se kuva. U 200 ml mleka razmutiti 4 C pudinga sa 100 g kristal šećera.

U vruće mleko sipati u mlazu C puding da se kuva. Kad je kuvano skloniti sa šporeta i ostaviti da se ohladi.

Umutiti margarin sa C šećerom u prahu da bude kremasto.

U hladan puding dodavati kašiku po kašiku margarin i muriti krem. Krem treba da bude dobro umućen.

Posebno umutiti 120 g C šlaga sa 100 ml gazirane hladne vode. Umućen šlag dodati puding filu. Izmešati masu da se lepo sjedini.

500 g C šlag krema izmutiti sa 500 ml gazirane vode. Filovati tortu.

Rozen kora, fil od pudinga, preko njega tanak sloj šlag krema.

Ponavljati dok se materijala ne utroši.

Ukrasiti tortu po želji.

Ostaviti da odstoji 6-8 časova u frižideru.

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Torte i kolači sa
Eskimko sladoledom"

Pošalji recept