burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

Vreme pripreme:
30-60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Torta sa rozen korama

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Sastojci

1 pakovanje rozen kora

1. fil:

4 C pudinga od čokolade

1,5 l mleka

100 g čokolade

16 kašika šećera

1 margarin

2. fil:

500 g C šlag krema

2 kisele pavlake

0,5 l kisele vode

Torta sa rozen korama

Opis recepta

Skuvati 4 C pudinga u 1,5 l mleka i 16 kašika šećera.

Dodati čokoladu u vruć puding i dobro promešati da se sjedini.

Ostaviti puding da se ohladi pa ohlađen umutiti sa margarinom.

Šlag umutiti sa kiselom vodom, dodati kiselu pavlaku pa dobro promešati varjačom.

Filovati naizmenično.

Naši proizvodi

Vidi još proizvoda

Torta sa rozen korama

Opis recepta

Skuvati 4 C pudinga u 1,5 l mleka i 16 kašika šećera.

Dodati čokoladu u vruć puding i dobro promešati da se sjedini.

Ostaviti puding da se ohladi pa ohlađen umutiti sa margarinom.

Šlag umutiti sa kiselom vodom, dodati kiselu pavlaku pa dobro promešati varjačom.

Filovati naizmenično.

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Voćne torte i
kolači"

Pošalji recept